Post by atovajriecal on Feb 18, 2022 22:43:04 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stylist Girl: Make Me Fabulous ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stylist Girl: Make Me Fabulous IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד רמאות ללא הגבלה של נקודות ▞▞▞
▞▞▞ Stylist Girl: Make Me Fabulous 2022 version ▞▞▞
Stylist Girl: Make Me Fabulous Boshqalar dep
משחק סטייליסטית נערה כל כך יפה ובגלל שהמשחק הוא בובה של איפור וצבעי תסרוקת להתלבש נעליים חדשות מאוד מאוד נחמד משחק aap sab log bhi Jarur Khele aur bahut maje Karen Aur bacchon ko bhi khelne De
אני אוהב את המשחק הזה bcoz ברוב המשחקים אתה יכול רק להחליף בגדים של ברבי אבל כאן אתה יכול להצביע להם וזה ממש שיפר גם את חוש הלבוש שלי. ואתה יכול ללכת למסלול, מדור ההצבעות פשוט מדהים. לגמרי אהב את זה
למה זה כל כך קשה לגרור איפור ולעשות מסמר ודברים אחרים גם אני הייתי כל כך מתוסכל בגלל הדבר הזה😞
למה אפשרויות רבות ננעלות? זה עתה הסרתי את זה מכיוון שהיו הרבה מודעות וגם האפשרויות ננעלו....אבל אני אוהב משחקי Tabtale וקוקו
רוּווֹווֹת
Chica Estilista: Hazme Hermosa Casual vjq
זה כל שניה יוצא
משחק Tish הוא טוב מאוד, אבל הדבר היחיד הוא שאנחנו לא יכולים לעשות צביעת שיער וללבוש תכשיטים וקישוטים אחרים וכו'. אחרת הייתי נותן חמישה דירוגים☺
המשחק הזה מכיל כל כך הרבה פרסומות. וגם השמלות לא טובות מדי. מקסימום דברים נעולים.
אפליקציה טובה אבל הבעיה היא שבעיקר הדברים נעולים
הגברת הליצנית שלי ניצחה במשחק הזה די מבאס כולם נראים מכוערים האופנה היא מ-2009 אני עושה ככה אני יכול רק חצי לצבוע את השיער הזה
מה אני מאוהבת במשחק הזה
אני אוהב את המשחק הזה אבל כל כך הרבה תוספות או סרטונים מגיעים באמצע המשחק
חלק מההוספות לא יכולות להיעלם. אני צריך לצאת מהמשחק כדי לחזור לעצב את הדגם שלי
אני נותן לו ארבעה כוכבים כי אני ממשיך להפסיד וזה כל כך קשה להצביע לשחקנים האחרים אפילו כשהתלבשתי בעצמי מסוגנן, אני עדיין ממשיך להפסיד אבל לפעמים אני מנצח. גם אם אני ממשיך להפסיד זה עדיין משחק מהנה מאוד🙂
אני מאוד נהנה ואהבתי את המשחק הזה💖🥰. אבל בעיה אחת בבקשה לפתוח את כל מוצרי היופי וכו' היא בקשה 😘💋💞
אם לא תאהב משהו זה עדיין ייקח את הכסף שלך אל תנסה
המשחק הכי גרוע אי פעם. זה תמיד נתקע את הטלפון שלי גם אם אני אתחיל אותו מחדש.
זה לוקח נצח להוריד אני בוכה עכשיו כי זה לא מוריד אם הייתי יכול לתת לו 0 כוכבים לתהליך ההורדה אז הייתי עושה זאת. זה הוריד ב-20 הדקות האחרונות אלוהים אדירים מתי זה יזדרז זה לוקח נצח אני שונא את זה אני מסיר משהו מהמשחק הזה ועדיין לא עובד אני בוכה עכשיו למה זה לא ימהר לעשות את זה בעבר 30 דקות אני שונא את המשחק הזה ואני שונא את החברה הזו גרמת לי לבכות מאז שלקח לי יותר מדי זמן אני שונא את החברה הזו
המשחק מאוד מגניב ואני אגיד לכל מי שרוצה להתקין שהוא טוב, אבל בבקשה מפיקים של המשחק יאפשרו לנו לבחור את התלבושות שאנחנו רוצים ולפתוח לנו דברים בבקשה.
זה ממש נחמד יש קצת פירסמות אבל זה כיף אני לא ממש אוהבת אתזה...
מרגש אבל יש לו יותר מדי פרסומות ואין חנות נעליים.
משחק מהנה מאוד... הלוואי שיהיו לו יותר סגנונות שיער...מעביר זמן עם אופנות מהנות.
המשחק הזה טיפשי, הוא עולה הרבה כסף עבור פריטי לבוש בודדים. זו כל כך אכזבה.
זה המשחק הכי טוב אי פעם. החלק המעניין ביותר הוא איפה אתה בוחר בגדים, זה בקרוב כיף. 😃😃😃😃
Stylist Girl: Make Me Fabulous Опуштене flo
יותר מדי פרסומות. דוחף להוציא כסף כדי להסיר מודעות. לא יכול לשחק משחק בכלל בלי לצפות ב-20+ מודעות. משחק באותו סגנון לאורך כל המשחק. אין וריאציות באמת.
Fishdom புதிர் qim
זה טוב מאוד אבל יש כמה דברים נעולים אבל הדברים האלה חשובים מאוד באיפור טוב אז בגלל זה נתתי למשחק הזה 4🌟🌟🌟🌟
אפליקציה מעולה מגוונת בעלת הרבה אפשרויות שווה להתקין!
המשחק הזה נחמד אבל חצי עניין הוא ביטול נעילה יש לי 1235$ כאשר גם
זה לא מאפשר צילום תמונה לאחר התלבשות
לעולם לא יתקין ניסיתי 5 פעמים יצא לזמן מה חזר עדיין לא הותקן. מאוד מעצבן
המשחק הזה מדהים. זה היה די טוב אבל כמה פריטים נעולים 🙄. אז אני נותן 4 כוכבים למשחק הזה.
זה משחק מושלם אבל הדבר היחיד הוא שאין שפתון בבקשה לקבל את הבקשה הזו ולפתוח שפתון
קבוצה יקרה! אני אוהב את האפליקציה הזו מאוד .. כיף לשחק בה והכל על המשחק הזה פשוט מעולה! מלבד דבר אחד בלבד שהוא כמובן הפריטים הנעולים! פריטים נחמדים נעולים, בבקשה לפחות פתחו כמה מהם (מה שאני כנראה nvR הולך לקרות!)
משחק טוב שנותן לך לבחור שמלות ולעצב את הבגדים יותר טוב מאפליקצית אחרים
משחק נחמד לנערת סטייל😢🎂😊😊😊😊😊😊😊 ,
Stylist Girl: Make Me Fabulous Vabaajamängud lrkr
זו אפליקציה טובה גרפיקה נחמדה והכל אבל אתה צריך לשחק לפי אוכלוסיה כאילו אתה אוהב קבוצה אחת והרבה אנשים אוהבים אחר אם אתה בוחר את האחד שאתה אוהב. האפליקציה הזו נותנת את המסר הלא נכון אל תלך עם אנשים אחרים לא רוצה
אני אוהב את המשחק הזה מאוד אבל מתישהו אני שונא את המשחק הזה כי הוא כאילו לפעמים הוא יהנה ממשחק אחר הוא ישעמם בכל דרך שאני אוהב את המשחק הזה✌️✌️✌️😍😍😍😘😘😘😘
הכי כיף העולם
המשחק הזה מדהים והחלק האהוב עלי הוא המשלוח כי אתה מקבל הזדמנות לעצב בחינם והמשעמם היחיד הוא כשאתה מנצח אתה לא מקבל כלום. אתה יכול להתקין את האפליקציה הזו, זו בחירה שלך
אהבתי את המשחק הזה אבל הדבר שאני באמת שונא זה ההוספות שאני ממש מתוסכל מזה.
כיף ממש אבל יש מלא פרסומות וזה מציק אבל המשחק כיף ממש
זה משחק טוב אבל אני חייב לומר שיש יותר מדי תוספות וכשאתה לוחץ על משהו הוא נטען יותר מדי זמן והוא נטען יותר מדי
הכל עולה כסף
זה טוב אבל לא יודע למה פריטים מסוימים לא מורידים כמו שפתון ואחרים
המשחק של הנכדה שלי אומר שזה משחק מהנה אבל לפעמים היא קצת משתעממת עם זה ומאחלת שהיו עוד אפשרויות
אני לא יכול לכתוב ביקורת על החשבון שלי אז אני משתמש כאן של חבר שלי. בכל מקרה, המשחק הזה ממשיך לתת לי מודעות שאני לא יכול לסגור ולכן לא יכול להתקדם הרבה בכל פעם.
זה משחק מדהים.. עברו 3 שנים עד שהתקנתי אותו ועדיין עכשיו גם אני נהנה לשחק בו.. זה עוזר לי לשפר את יכולת הבחירה שלי..יש יותר אפקט שאני אוהב את זה כי אני רוצה להיות אופנה מעצב בעתיד שלי.. אני מאוד אוהב את האפליקציה הזו.. אני משחק בה מדי יום. אז עכשיו אני פשוט ממליץ לכל החברים שלי ולכל אלה שקוראים את התגובה הזו שהם באמת צריכים לנסות את האפליקציה הזו ותיהנו מאוד בזמן לשחק במשחק הזה..נהניתי מאוד..כולכם צריכים גם לנסות.
שמלות שנרכשו רק ניסיתי ואז קניתי נעליים כשרק ניסיתי להשיג את המבחר לעלות.